Szűrés

TOP termékek

Fogyasztóbarát

https://barkacsvilag.hu/fogyaszto-barat

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hiteles, megbízható céginformáció

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

A 20.000,- Ft feletti megrendeléseket maximum 5kg-ig INGYEN küldjük a PACKETA csomagpontokra.

Telefon:+36 62/211-496  Mobil: +36 30/627-06-75  E-mail: mako@barkacsvilag.hu 

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 7.00 - 17.00, szombat: 7.00-12.00, vasárnap: zárva

6900 Makó, Kossuth u. 22. | Alapítva: 1922

Kerti gépek

A kerti gépek használata nagyban megkönnyíti a munkánkat. Leegyszerűsíti és időben- energiában csökkenti az elvégzendő feladatokat. Kisebb erőfeszítés mellett sokkal nagyobb hatásfokot érhetünk el a kerti gépek segítségével.
Kerti gépeink sokszínűsége garancia a munkában!
Válassza ki az önnek legjobban megfelelő kerti gépet katalógusunkból!

Mindenki szeretne az aktuális munkájával minél hamarabb végezni. A kézi szerszámok használata fárasztóbb és sokkal időigényesebb mint a kerti gépekkel végzett munka. Hatékonyság tekintetében valóban szemmel látható a különbség.

A kerti gépek alkalmazása szinte minden területen szóba jöhet. A talajelőkészítéstől az ág aprításon át a fűrészelésig. A sövényvágástól a lombszívásig- fúvásig. A kerti munka végzés összetett és egymáshoz kapcsolódó folyamatok rendszere. A feladatok közül nem tudjuk kihagyni egyiket sem.
A kerti gépek speciálisan kialakítottak és egy- egy munkafolyamatra alkalmasak. Legyenek akkumulátorosak, hálózati áramról, vagy benzin motorral működőek. 
Ideális munkagép talajelőkészítéskor a kapálógép, vagy rotációs kapa. De a gyomok, trágya talajba forgatásához is megfelelő.
A sövényvágó hosszú vágó felülete, alkalmas nagy felületek lenyírására, lomb formálásra, vékonyabb gallyak eltávolítására.
A lombszívók- fújók segítségével tudjuk az avart, levágott füvet a talajról eltávolítani, vagy éppen egy kupacba terelni. De még a havat is elfúvathatjuk vele szükség esetén.
Az ágaprítók helyettünk végzik el a munkát, a nyesedékek, gallyak összezúzásával. Szinte mulcs apróságúra, ami máris felhasználható komposztba, ágyás vagy talaj takarására.
A láncfűrészek kifejezetten fa aprításra, vágásra alkalmasak. Nincs olyan vastag fa, rönk amit ne lehetne elvágni velük. A hosszadalmas kézi fűrészelést erre a jobb megoldására válthatjuk.
Ha van rönkhasítónk, nem kell fejszét használnunk, hogy fát hasogassunk. Ez a gép elvégzi a nehéz fizikai munkát helyettünk.
Mindent egybevetve a kerti gépek mennyiségi korlát nélkül végeznek jó minőségű munkát helyettünk. Csupán rajtunk múlik az elvégzett munka mennyisége.
Mivel gépekről van szó, ezért a használatból adódó kopás, elavulás, rongálódás miatt cserére szorulhatnak alkatrészeik. Megnyugtató, hogy mind gép, mind alkatrész ellátás terén megfelelő és folyamatos a kínálat. Üzemeltetés közben mindenkor betartandóak a balesetvédelmi előírások, és a személyes védőfelszerelés használata!
Tanács! 
Mindig olyan teljesítményű gépet válasszunk, amely arányban áll az elvégzendő feladatok nagyságával!