Szűrés

Ár
17 990 Ft - 44 990 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Fogyasztóbarát

https://barkacsvilag.hu/fogyaszto-barat

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hiteles, megbízható céginformáció

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

A 20.000,- Ft feletti megrendeléseket maximum 5kg-ig INGYEN küldjük a PACKETA csomagpontokra.

Telefon:+36 62/211-496  Mobil: +36 30/627-06-75  E-mail: mako@barkacsvilag.hu 

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 7.00 - 17.00, szombat: 7.00-12.00, vasárnap: zárva

6900 Makó, Kossuth u. 22. | Alapítva: 1922

Lombszívók/lombfúvók

Böngésszen a legjobb lombfúvók és lombszívók között, a kedvező árú modellektől a prémium kategóriás modellekig. 

Az őszi hónapokban pompás látvány, ahogy a levelek zöldből aranybarnává válnak, de amint elkezdenek lehullani és elborítják a kertjeinket, már más a helyzet. Míg a zöldségágyásban és az ágyásokban a csupasz talajon lerakódó leveleket hagyhatjuk elrohadni, hogy mulcsként szolgáljanak, a gyepen, a szegélyeken, az ösvényeken és a teraszokon lévő levélkupacokat a legjobb eltakarítani, hogy megakadályozzuk, hogy a kártevők és betegségek melegágyává váljanak, vagy hogy a nedves időjárás beköszöntével veszélyesen csúszós felületet képezzenek.

Tovább

A lombfúvók és lombszívók nem csak ősszel, hanem az év más időszakaiban is jól jönnek, hiszen könnyedén elvégezhetik a metszés utáni rendrakást, vagy felszedhetik az utakon és a sarkokban összegyűlt csúnya törmeléket.
Bármelyik évszakban is használják, maradjanak biztonságban, és viseljenek védőszemüveget és fülvédőt használatuk közben.

A legtöbb lombszívó olyan lombfúvó, amely kettős feladatot is ellát. Megvátoztatja a levegő áramlását ezeknél a gépeknél, amelyeket néha levélfúvó porszívóknak is neveznek, és elkezdik a leveleket beszívni, ahelyett, hogy elfújnák őket. A lombfúvók és lombszívók elég jól működnek a kisebb területeken, de nagyobb területeken hatékonyabbnak fogja találni, ha felgereblyéz egy kisebb kupacot, majd azt felporszívózza. Hordozható kialakításuk és keskeny csövük miatt olyan területek elérésére is tökéletesen alkalmasak, amelyekhez a fűnyíró vagy a gereblye nem férne hozzá, például falakhoz, sarkokhoz, bokrokba vagy kerítéshez szorulva.

Tovább