PUR habok

Nézet:
Sorrend:
Raktáron
6850128
Alkalmazható friss, még meg nem keményedett purhab eltávolításához, továbbá purhabkinyomó pisztolyok ápolásához és tisztításához (növeli a pisztolyok élettartamát).

Műszaki területen nagy hatású oldószerként és univerzális hatású tisztítószerként is használható. Háztartási tisztításhoz nem ajánlott!
1 990 Ft
db
Raktáron
2650311
Alkalmazható ablaktok, ajtótok és fal közötti hézag kitöltéséhez, valamint kábelátvezetések, faláttörések hézagaihoz, kisebb üregek hő- és hangszigeteléséhez, előregyártott elemek közötti hézagokba és akár modellek, makettek készítéséhez.

Egyenletes cellaszerkezete a hézagokat könnyen és jól kitölti. Jól tapad különféle alapokon, de nem tapad meg PE-, PP-, szilikon- és teflonfelületen. 4 cm-nél szélesebb hézaghoz nem használható! Védeni kell az UV-sugárzástól!...
1 790 Ft
db
Raktáron
2650075
Poliuretán-alapú, egykomponensű, félkemény kitöltő és szerelési pisztolyhab, FCKW-mentes hajtógázzal.

Használható válaszfal és mennyezet közötti rések, előregyártott elemek közötti hézagok, faláttörés, csőátvezetés kitöltésére, redőny-, ajtó- és ablakkeretek szerelésére, tömítésére és rögzítésére, valamint hangszigetelési feladatokra, téralakzatok mintázásához.

Kitűnően tapad faanyaghoz, betonhoz, téglához, vashoz, alumíniumhoz, üveghez stb. N...
2 290 Ft
db
Raktáron
7350143
Poliuretán-alapú, egykomponensű, B3-as, félkemény kitöltő- és szerelési hab. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz (HFKW-mentes).

Cellaszerkezete egyenletes, a hézagot könnyen és jól kitölti. Jól tapad különféle alapokon. Felhasználási területei: Ablak és fal közötti hézag, ajtótok és fal közötti hézag kitöltéséhez, kábelátvezetések, faláttörések hézagaihoz, kisebb üregek hő- és hangszigeteléséhez, előregyártott elemek közötti hézagokba, modellek, makettek készíté...
2 490 Ft
db
Raktáron
8950002
Egykomponensű, adapteres, tűzállósági határértékkel rendelkező purhab. Tűzállósági követelménnyel rendelkező szerkezetek beépítéséhez, létrehozásához pl. tűzgátló ajtók, ablakok, kábelátvezetések, faláttörések, szerelési hézagok.
8 990 Ft
db
Raktáron
6550002
A United Sealants pisztolyos purhab egykomponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózon kímélő hajtógázzal ellátott szerelő purhab csavarcsatlakozással, amely a flakonból egy PU-pisztoly segítségével használható fel.
1 690 Ft
db