Szűrés

TOP termékek

Fogyasztóbarát

https://barkacsvilag.hu/fogyaszto-barat

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hiteles, megbízható céginformáció

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

A 20.000,- Ft feletti megrendeléseket maximum 5kg-ig INGYEN küldjük a PACKETA csomagpontokra.

Telefon:+36 62/211-496  Mobil: +36 30/627-06-75  E-mail: mako@barkacsvilag.hu 

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 7.00 - 17.00, szombat: 7.00-12.00, vasárnap: zárva

6900 Makó, Kossuth u. 22. | Alapítva: 1922

Kerti szerszámok

Kert rendezéskor minden olyan munkafolyamat eszünkbe juthat, amivel csinosíthatjuk, rendezhetjük és bizony szelekciót is végezhetünk az adott területen. Ezzel teremtve egyensúlyi helyzetet, ápoltságot, átcsoportosítást de átláthatóságot is. Minden munkánk amit kertünk csinosításába bele fektetünk, szebbé, tisztábbá teszi környezetünket a megfelelő kerti szerszámok segítségével.
Nézze meg, és válasszon a  széles kerti szerszám kínálatból!
Tovább

A kertes házak környezetében minden időszakban találunk megoldandó feladatokat.

Gyakran nem is tudjuk, hogyan fogjunk hozzá egy favágáshoz, metszéshez, földmunkához, mivel aprítsuk föl téli tüzelő fánkat, vagy éppen mivel vágjunk méretre lécet, vagy deszkát?

Érdemes minden esetben gondolnunk a hagyományos kerti szerszámokra és a modern mindenki számára ismerős eszközökre. Legyen az ágvágó, metszőolló a túlnőtt hajtások vágásához, lomb ritkításhoz, vagy időszakos metszéshez, korona alakításához .
A különböző lemez és kovácsoltvas ásók talajmunkákhoz, talajelőkészítéshez, gyökérzet eltávolításához. Árkok, gödrök ásásához.
Lapátok számtalan kivitelben, és számtalan felhasználási móddal, amelynek csak egyéni korlátunk szab határt.
Balták és fejszék kerülnek kezünkbe, amikor fát kell aprítani, kisebb fát kivágni, vagy a rönköt legallyazni. A kisebb baltákkal vághatunk gyújtóst, fahulladékot apríthatunk. A fejszék alkalmasak nagyobb rönkök hasítására, téli tüzelő feldarabolására, vagy bográcsunk alá fa hasábok vágására is.
A fűrészek több típusban készülnek, kialakításuk és sokrétű használhatóságuk miatt fontos kézi szerszámok. A normál fűrészek alkalmasak méretre vágásra, darabolásra, ágak vágására. A speciális fűrészek műanyagok, fémek vágásához kitűnőek.
És végül, hogy munkánk nyomait eltüntessük, söprűt veszünk a kezünkbe. Levágott fűhöz, lombhoz, mindenhez amihez a söprű elegendő megoldás.
Azt gondolom, hogy ezek a kézi eszközök, szerszámok minden háztartásban nélkülözhetetlenek. Mindennapos használatuk nagyban megkönnyíti a munkánkat, és mint tudjuk a szerszámokból, eszközökből soha nincs elég.
Tovább