Szűrés

TOP termékek

Fogyasztóbarát

https://barkacsvilag.hu/fogyaszto-barat

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hiteles, megbízható céginformáció

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

A 20.000,- Ft feletti megrendeléseket maximum 5kg-ig INGYEN küldjük a PACKETA csomagpontokra.

Telefon:+36 62/211-496  Mobil: +36 30/627-06-75  E-mail: mako@barkacsvilag.hu 

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 7.00 - 17.00, szombat: 7.00-12.00, vasárnap: zárva

6900 Makó, Kossuth u. 22. | Alapítva: 1922

Fűápolás

Az Ön kertje legyen a zöldebb, ne a szomszédjáé!

Fűápoláskor arra törekszünk, hogy a gyep, pázsit mindenkor a legszebb legyen. Megmaradjon a fű egészsége, folyamatosan fejlődjön. Ne tarkítsa kikopott, kihalt terület, őrízze meg szép, intenzív zöld színét és gyomnövények ne csúfítsák. Öntözéssel pótoljuk a nedvességtartalmát, tápanyag utánpótlással pedig a megfelelő és intenzív fejlődést. Ennek megfelelően kell figyelmet szentelni az időszakos és folyamatos nyírásra is. 

Válogasson kedvére ebben a kategóriában az elektromos fűnyírók, benzines fűnyírók, akkumulátoros fűnyírók, benzines fűkaszák, elektromos szegélyvágók gyepszellőztetők között. Amennyiben fűnyíró alkatrész -re van szüksége, akkor azokat is megtalálhatja itt, például fűnyíró damilokat, fűnyíró késeket.
Tovább

Fűápoláskor minden olyan munkafolyamatot meg kell említeni, amely a már meglévő gyep vagy pázsit állágának megőrzésére, karbantartására irányul. Ezek a beavatkozások időnkénti, de mégis folyamatos teendők. Az időnkénti fűnyírás, gyep trágyázás, öntözés, gyep szellőztetés és persze a gyomirtás mind elvégzendő munkák.

A kézi munkával nehezen vagy hosszadalmasan végzett munkák helyett használhatunk kifejezetten erre a célra kifejlesztett gépeket. Ezek közül a hálózati elektromos fűnyírógépek, akkumulátoros fűnyírógépek és benzines fűnyírógépek, gyep szellőztetők, fű kaszák, szegélyvágók érdemelnek említést.

Fűnyíráskor nem csak a fű magasságát szabályozzuk, egyidejűleg a gyomot is visszavágjuk. E mellett frissítjük, és további növekedésre serkentjük a füvet. Gyep szellőztetéssel lazítjuk gyökérzet szinten a talajt, ezzel szellősebb lesz és oxigénben dúsabb levegőt biztosítunk a növekedéshez. Egyúttal több nedvesség is jut a talajba csapadék vagy öntözés alkalmával. A nehezen elérhető vagy szűk helyeken jól alkalmazhatók a szegély nyírók. Természetesen ott is bevethetők ahol a fűnyíró nem használható. A benzines fűkaszák vastagabb törzsű növényeket is sikerrel föld szintig levágnak. Ezekkel a nagyteljesítményű gépekkel tudunk nagy területet kevés emberi erővel megművelni.

Jó helyzetben vagyunk, hiszen mind a fűnyíró gépek és kopó- fogyó alkatrészeikből sok féle folyamatosan rendelkezésre állnak:

  • fűnyíró kerekek
  • fűnyíró kések
  • fűnyíró damilok

Válogasson kedvére a fűápolás kategóriában.

Tovább